2015. április 19., vasárnap

Jasinda Wilder-Beléd esve

Romantikus könyv : Jasinda Wilder-Beléd esve


Jasinda Wilder-Beléd esve
Jasinda Wilder-Beléd esve
Jasinda Wilder  romantikus könyve elején  megismerjük, ahogy Kyle és Nell legjobb barátokból hogyan válnak szerelmespárrá. Tanúi leszünk Kyle halálának, majd megfigyelhetjük a történtek hatását Nell személyiségére, hogy a lány miként próbál megküzdeni a fiú elvesztésével. Nell és Kyle együtt nőttek fel, mindent együtt tapasztaltak először, a biciklitanulástól kezdve az első csókig (és így tovább). Már ebből is tudni lehet, hogy a kapcsolatuk sokkal több volt, mint két tizenéves fellángolása. Majd minden eltűnt egy pillanat alatt és nem maradt más csak az üresség és az önmarcangolásColton 17 évesen szökött meg otthonról, a gazdag és biztonságos környezetből. Egy egyirányú jegyre költötte az összes pénzét, méghozzá egy New York-ba tartó buszra. Majd évekkel később visszatér a kisöccse temetésére. Colton kisöccse nem más, mint Kyle. 
Nell és Colt első pillanattól kezdve érzik a kötődést, a vonzódást, de próbálnak ellenállni. A temetés után elcsattanó csókról tudják mindketten, hogy helytelen, de mégis abban a pillanatban az a helyes. 
2 év múlva New Yorkban, egy bárban találkoznak újra, és onnantól kezdve a történet már egy érzelmi forgószél. 


Jasinda Wilder-Beléd esve
Jasinda Wilder-Beléd esve

A szereplökröl is irt Jasinda Wilder. Leirja, hogy Nell és Colt megjárták a poklot külön-külön, majd együtt is. A váltott szemszögnek köszönhetően mindkettejüket könnyű megérteni. Coltonnak megvoltak az okai, amiért elszökött otthonról, még meg is értettem. Hajléktalanná vált egy nagyvárosban, pénz nélkül. Mindene a düh volt, mindazt a csalódás, az éhség és a reménytelenség táplálta. Szerencséje volt és azzal kereste a pénzt, amihez igazán értett, a verekedéssel, majd pár év után abbahagyta és nyitott egy szerelőműhelyet. Nem lett belőle orvos, ügyvéd, ahogyan azt az apja eltervezte, aki egyébként kongresszusi 


képviselő és nem látta át a fia problémáját.
Jasinda Wilder-Beléd esve
Jasinda Wilder-Beléd esve
Nell hibásnak érzi magát Kyle halála miatt, mert őt megmentve lett a baleset áldozata végül a fiú. 2 év után sem képes feldolgozni a történteket, sokszor a fájdalomba menekül, sőt még Colton is próbálja magától távol tartani.
Colton és Nelly egymást segítik át a nehéz múlton, ezért is sokszor szívszorító a hangulata a könyvnek. 
Colton és Nell énekelnek, gitároznak, előadnak a könyvben. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése