2015. február 18., szerda

Romantikus könyvek: Sylvia Day -Bared To You-Hozzád kötve


Romantikus könyvek:Sylvia Day:Hozzádkötve
Romantikus könyvek:Sylvia Day:Hozzád kötve


NEW YORK TIMES BESTSELLER 

Gideon Cross olyan erővel lépett be az életembe, mint a sötétségbe hasító villám… 

Ez a gyönyörű, sugárzó férfi maga volt a fehér izzás. Soha eddigi életemben senki és semmi nem vonzott még ilyen ellenállhatatlanul. Úgy vágytam az érintésére, mint drogos a napi adagjára, bár éreztem, hogy elgyengít, mégsem tudtam, nem is akartam ellenállni. Sérült és törékeny lettem, ő pedig oly könnyedén megtörte az ellenállásomat, és áthatolt az eddig kemény páncélon… 

Gideon birtokában volt a tudásnak. Megvoltak a maga démonai. Egymás tükörképeivé váltunk, visszavetítve a másikra legbensőbb világunkat, legmerészebb vágyainkat… 

Szerelme megbéklyózott, átformált, és én csak azért esedeztem, nehogy kínzó múltunk elszakítson minket egymástól… 



Romantikus könyvek:Sylvia Day:Hozzádkötve
Romantikus könyvek:Sylvia Day:Hozzád kötve
Tartalma: A 24 éves Eva Trammel a könyv kezdetén költözik New Yorkba mostohaapja vagyonának hála egy szép belvárosi apartmanba, hogy aztán következő héten munkába álljon egy marketing cégnél. Már kis felmérő útján sikerül összefutnia a 28 éves milliomos Gideon Crossal, aki minő meglepetés mind Eva munkahelyének, mind lakásának épületét birtokolja. A vonzalom azonnali és kölcsönös közöttük, és mindössze néhány futó találkozás után Gideon közli, szívesen ágyba vinné. Sokkoló. Ám mivel Evanak legalább olyan vad fantáziái támadtak a férfitól, mint annak őtőle, rábólint, azzal a kikötéssel, hogy egy egyszeri gyors együttlét helyett alakítsanak ki valamiféle kapcsolatot, még ha a szó hagyományos értelmében vett randizás nem is az ő asztaluk. Aztán persze belesodródnak egy kizárólagosságon alapuló, szenvedélyes viszonyba. Amely közel sem működik zökkenőmentesen. Mindketten cipelik erőszakkal terhes múltjuk csomagjait, mindketten iszonyatosan birtoklóak és gondjaik vannak a bizalommal. Míg Evanak minden konfliktusra a megfutamodás a válasza, addig Gideon magába zárkózik.
Nagyra értékeltem, hogy bár Gideon domináns, irányításhoz szokott személyiség (még ha nem is a mindenkit letarolok módon), Eva nem egy kis penészvirág, aki elalél ettől. Ha Gideon nyomást gyakorolt rá, nem félt viszonozni azt. Sokkal inkább partner, mint behódoló alávetett.
Eva lakótársának karaktere megfogott magának, amolyan nem is tudom, hogy megöleljem, vagy alaposan megrázzam módon. Cary nagyszerű, szerető, gondoskodó barát, de teljességgel bizonytalan, kifordult személyiség, talán azért, mert az ő múltja is valami sötét borzalmat rejt. Drukkolok, hogy a későbbi részekben az ő élete is rendeződjön valamennyire.

 Kedvenc részlet: 

– Vissza kell mennem dolgozni.
– Nekem pedig kettőkor tárgyalásom van. Minél hamarabb
tisztázzuk a dolgokat, annál hamarabb visszatérhetünk a
munkánkhoz. Ülj már le.
– Maga szerint mi az, amit tisztáznunk kéne?
Sóhajtva felnyalábolt, mint a menyasszonyokat szokás, és
odavitt a kanapéhoz. Letett aztán leült mellém.
– A kifogásaid. Ideje megbeszélni, mi kellene ahhoz, hogy
lefeküdj velem.
– Csoda.
Romantikus könyvek:Sylvia Day:Hozzádkötve
Romantikus könyvek:Sylvia Day:Hozzád kötve

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése