2015. március 14., szombat

Romantikus könyvek: Jay Crownover- Rule


Romantikus könyvek: Jay Crownover- Rule
Romantikus könyvek: Jay Crownover- Rule
Shaw Landon attól a pillanattól fogva szerelmes Rule Archerbe, hogy meglátta őt.
A lányt nem taszítják piercingjei, tetoválásai és vad természete. Noha tisztában van vele, hogy Rule nem hozzá való, szívének nem tud parancsolni.
Rule tökéletes ellentéte mindannak, amit Shaw, a tiszta lelkű orvostanhallgató képvisel.
Egy olyan fenegyereknek, mint Rule Archer, Shaw Landon egy beképzelt királykisasszony – és nem utolsó sorban halott ikertestvére ex-barátnője. A lány mások szabályai szerint él, Rule csakis a saját feje után megy. Nincs ideje a Shaw-féle jóravaló, rendes lányokra, még akkor sem, ha ő az egyetlen, aki igazán ismeri őt.
De a rövid szoknya, a túl sok pohár születésnapi koktél és a megvallott titkok egy olyan estéhez vezetnek, melyet egyikük sem tud feledni.
A párnak most azzal a nehézséggel kell szembenéznie, hogy egy olyan lány, mint Shaw és egy olyan fiú, mint Rule hogy tudnak együtt maradni anélkül, hogy tönkretennék szerelmüket, vagy ami még rosszabb… egymást.

Romantikus könyvek: Jay Crownover- Rule
Romantikus könyvek: Jay Crownover- Rule

A történetnek két fő szereplője van, Rule és Shaw. Rule Archer 22 éves , 190 centi magas , sötét haja van , oldalt leborotválva, elöl egy része rikító lilára van festve és tarajként felállítva. A testét pedig szinte minden hol tetoválások és piercingek borítják. Egy tetoválóműhelyben dolgozik , a csajok odáig vannak érte, mint általában minden rossz fiúért. Ő pedig él is a lehetőségeivel. Számtalan csaj fordul meg az ágyában egy-egy átbulizott éjszaka után, aztán másnap rúgta is ki őket.  Szóval látszólag Rule, az az igazinak tűnő fenegyerek. De milyen is ő belülről? Mit is érez ? 
Három évvel ezelőtt elvesztette az ikertestvérét egy autóbalesetben , amiért édesanyja őt hibáztatja  a mai napig. Kapcsolatuk nagyon megromlott, a fiú menekül otthonról, de az édesanyja hétről-hétre látni akarja őt vasárnaponként a villásreggelinél. Ezek a heti talaálkozók nem szólnak másról mint a múlt felemlegetéséről. Rule szembesül azzal , hogy a testvére milyen tökéletes és ő milyen tökéletlen. 

Romantikus könyvek: Jay Crownover- Rule
Romantikus könyvek: Jay Crownover- Rule

Shaw Landon 19 éves és 14 éves kora óta ismeri Arheréket . A legjobb barátja , Rule bátyja, Remy volt az. Mindenki úgy tudta, hogy  a fiatalok együtt is jártak, így a lány szinte családtag lett. Ő az aki vasárnaponként megjelenik a fiú lakásán , azzal szembesül, hogy épp akivel hempergett az ágyban, majd elcipeli a villásreggelire, amit ő is átvészel. Shaw szülei piszok gazdagok, de figyelmet és szeretetet szinte sosem kap szüleitől. Remy volt az, aki meglátta , hogy mennyire elkeseredett és , hogy szeretetre van szüksége , így felkarolta. Csakhogy Remy meghalt , a lány pedig egyedül maradt. Shaw nem mellesleg gyönyörű, 160 centi magas , szőke , szinte fehér haja van. Sugárzik belőle az elérhetetlenség és a kifinomultság, maga a megtestesült tökély. De van egy titka: 14 éves kora óta szerelmes Rule-ba, aki erről semmit se tud, másrészt ugyebár azt hiszi, hogy Remy barátnője volt, így nem is néz rá pasi szemmel.





Romantikus könyvek: Jay Crownover- Rule
Romantikus könyvek: Jay Crownover- Rule


A történetünk ott veszi kezdetét, hogy egy bizonyos vasárnapi nap van, így Shaw megjelenik Rule szobájának ajtajában. A fiú egy átbulizott éjszakán van túl, mellette egy csaj, akiről azt se tudja, hogy ki az. Shaw jól titkolja az érzelmeit, már a sokadig ilyen jeleneten van túl. A srác felébred, kipaterolja a csajt, majd bepattan Shaw BMW-jébe és hagyja, hogy a lány elvigye a villásreggelire.
A kapcsolatuk távolságtartó, koránt sem tökéletes. A reggeli nem jól sül el, mert az anya újra nekiesik Rule-nak, aki erre megfogadja, hogy soha többet nem teszi be a lábát a házba. Shaw is eljut arra a pontra, amikor úgy érzi, hogy a nőnek már orvosi segítségre van szüksége, és amíg nem változik meg a vélekedése Rule-ról, addig ő se teszi be a lábát a házba.
Mivel a két fiatalnak nem kell találkoznia Vasárnaponként, elkezdenek távolodni egymástól. De aztán egy napon Rule beül a barátaival egy bárba, ahol meglepődve veszi észre, hogy a szexi pincérnő nem más, mint Shaw. És akkor elindul benne a változás, leesik neki, hogy a lány nagyon dögös.
Aztán jön Shaw születésnapja és a fordulópont a történetben. Történik, hogy a fiatalok összegabalyodnak és ez mindent megváltoztat. De vajon van-e közös jövőjük? ...


Romantikus könyvek: Jay Crownover- Rule
Romantikus könyvek: Jay Crownover- Rule

"Nem gondolkoztam, nem mérlegeltem, csak alaposan belemarkoltam, még feljebb tornásztam magam, és erősen a szájára tapasztottam az enyémet. A karika az ajkában meglepően hideg volt, de minden más része tagadhatatlanul forró és kemény."

Romantikus könyvek: Jay Crownover- Rule
Romantikus könyvek: Jay Crownover- Rule

 Kedvenc idézeteim : "Nehezen engedem magamhoz közel az embereket. Valószínűleg azért, mert tudom, milyen fájdalmas, ha éppen azok okoznak állandóan csalódást, akikkel a legszorosabb a kapcsolatod." "Gyűlölöm azokat a srácokat, akik bébinek szólítják a lányokat. Bébit csak akkor mondasz, ha nem emlékszel a nevére, vagy túl lusta vagy egyedi becenevet kitalálni." 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése